söndag 19 april 2009

Vänern Sammanfattning!!!

Jamttrollare:)
Lax

Öring!







Fin lax på 6 plus Notera tempen mot den andra bilden. Detta är från dalbosjön!




Nöjda semesterfirare








Ett helt osannolikt väder på Vänern!! Bättre blir de bara med fisk i baljan o de hade vi då. En öring på 6,3 o en lax på 6,5kg.






Första Väner laxen till båten. En liten jäkel utan ff.








Nöjd 50 plussare! Öring 6,3kg









Öring på ingång.









Första godkända laxen. En bit på 4,3kg.













Dag ett i värmlandssjön. Nord, nordöst om Brommösundet.








Vi summerar dagarna med en jäkligt dålig start, Inte en fisk på dag ett. Verkade totalt omöjligt o få fisk då. Iallafall för oss:(
Sedan lossnade de o vi hade en godänd o några returer dagen efter.
Fick lite tips inför dag 3 och då lossnade de:) fin lax o öring plus en del små såklart:)
Även sista dagen fick vi godkänt o lite mindre modeller. Trist på de viset att någon bloggning inte funkade överhuvudtaget för någon av våra telefoner.(Telia)
Annars fick vi några fina dagar med garanterat återbesök:) Dock skippar vi tävlingen i år o kör hårt nästa år istället, Mera kött på benen.
Fisken i sig var väldigt lugn och en enda rusning som den största laxen bjödpå ,annars så var de väldigt lugna o försiktiga med ett flertal tjuvade löjar o utlösta klämmor utan fisk.
Kul grej var att inte en enda av de fiskar vi fick hade FF!


STORT TACK till Cameron Ross (team Hooked) och Micke Risberg(Team ABU) för tips som ledde oss till fisk. TACK!!! Vi ses på Storsjön i sommar!






onsdag 15 april 2009

Teknikens under!!

Har någon form av teknink bekymmer med telefonen, Med följden av att blogg inlägg inte verkar fungera tyvärr. Men dag ett så vart de en bom dag, verkade allmänt trögt överlag, igår dag 2 så fick vi 4st, 3lax o en öring alla returer o utan ff. Idag onsdag tar vi en paus o åker till lite kkompisar i falköping. ska även prova på o fixa telefon bekymmret så man kan rapportera, för fisk ska vi få;)

lördag 11 april 2009

Vår!


De är väldigt svårt att tänka sig att om 2 dagar så fiskar vi på öppet vatten när man hemma har is o snö o skotern får gå varm:)

Väner lax


Cadputer håller ställningarna. Men på måndag är de våran tur:)

fredag 10 april 2009

Dekaltrimmat!


Dekaltrimmat á la Orsa FC. Vi kommer i veckan o hälsar på P-Å.

Nära:)


Nu är de nära. Båten börjar bli färdig o strids andan är på topp. På söndag bär de av o rapporter kommer komma här på bloggen:) STORT TACK till rune på team maya och fiske broder Micke Team svedlund för hjälpen inför våran resa plus alla andra som på något vis hjälpt till:)