onsdag 25 mars 2009

Säljes!




Har blivit lite jobb i veckans kvällar. Hur som helst så tänkte jag göra lite reklam. Bordet ni ser är redan sålt men är de nån som vill ha liknande eller egna förslag så är de välkommet. De här ska stå på en veranda. Bordet är i massiv gran o plankor med ca 7cm tjocklek:)

Ward / Karlsson

tisdag 17 mars 2009

Vänern!!? Tips??



Nu är stuga bokat o datum bestämt. Vi drar ner till Vänern en hel vecka=) Men de är lite grubbel?, Hur ska man bete sig där med fisket?? Har aldrig fiskat lax förut så de är verkligen premiär. Skullle tacksamt ta emot tips o trix om fisket där=) För nån vill man ju lura.

fredag 13 mars 2009

2 dagars rödingfiske.... !!

Under onsdag-fredag (11-13 Mars) så har jag (anders) varit på 2 dagars rödingfiske. Vi utgick från Staa o där skulle vi transportera oss till Kösjön ca 1,5 mil söderut. Vi var 5 st som skulle prova fiskelyckan. Vädergudarna verkade va på vår sida så de såg ljust ut. Nu ville man ju att fisken skulle hugga också så vore ju allt perfekt...


Karl-Ivar "KIO" Olsson letar efter bästa plats att punktera isen på.


Lars o KIO diskuterar fiske


Samling vid pumpen. Lars bjöd på otroligt god mat under Torsdagskvällen. Oxfilé, Stekta Kantareller, Körsbärstomater, Klyftpotatis, Smörstekta Sparrisar o Bearniesås var det som stod på menyn. Och en flaska rött till det..


Lagom till lunch så monterade Sören ut sin Grillvagn på 1 minut. Över elden värmdes sedan Gulaschsoppa till lunch.




Sören stod även för fint boende i Fjällvärlden





En del av resultatet. Inte alls så stora men otroligt fina fiskar med väldigt fin färg.


Otroligt Påsklikt väder. 2 minusgrader o vindstilla vid fotografering
Vi fick ett 50tal fina rödingar till slut.
Tack till Lars, Sören, Alf o KIO för en trevlig visit i den jämtländska fjällvärlden.





torsdag 12 mars 2009

Shark!


Har kört lite snickeri jobb ikväll. Vart le på att ha loden liggandes löst så de ska bli 2 lådor för dessa.

söndag 8 mars 2009

Ugly Stik??



Vi beställde nya spön för året, Shakespeare Ugly Stik. Efter mycke positiv kritik kring dessa så kunde vi inte motstå utan beställde helt enkelt 6 spön, Nåt kul måste man få syssla med så här ï vinter tider. Vill flagga lite för Orsa Fiske Center som levererade spöna på rekord tid. Vi tackar o bockar för leverans med service o fart.

Service


Sådär, nu va service o genomgång av rullarna klart. Nästa steg blir drag lådor o den största proceduren, båten. Men inte ikväll. Nu ska de sovas o sen jobbas så man har råd med en ny lång härlig säsong:)

Tillbaka!


Nu är vi tillbaka med nya inlägg efter vinter uppehåll. Först ut är nu en service på rullarna. Inlägg kommer allt eftersom våren närmar sig. Vi kommer även göra en premiär på vänern så småningom. För i år ska nya rekord slås:)

måndag 2 mars 2009

MONSTERSIK PÅ PIMPEL....!!!





Nu har Landön åter igen visat vilka grisar som gömmer sig under den tjocka Landöisen. Den här gången heter fångstmannen Mattias Ericsson. Han tog den 26 Februari denna sik. Fisken vägde 3640gram och ska ha tagit på en liten Mormyska.... Stort grattis till den fångsten...