torsdag 25 september 2008

Kanadarekord....!!!

Sitter i höstens tider och funderar på storfiskarna man hittills har missat. Satt då på Internet en kväll och hittade bilder på några riktiga GRISAR tagna i "Stora landet i väst"




Ihållande världsrekordet lär nog hålla i sig ett tag till. Men denna bit var riktigt nära att slå stort. Fisken vägde 31.75kg!!! endast 9hg från de gällande världsrekordet, närmare än så kommer nog ingen på ett tag. Filmen på när dom tog fisken finns på youtube, sök på tazin lake.
Detta är nog bland de värsta fisk man sett.....!!!!





Denna Kanadaröding togs 2007. Väger in på ca 64lb, det vill säga strax över 29kg!!!!!! Där kan man tala om bottennapp. Strax under världsrekordet som ligger på 72lb dvs 32.66kg!!!






Denna regnbåge togs i Lake Deinfenbaker i Kanada den 6maj 2007. Den fick bli det nya världsrekordet med sina 19,79kg.






Sist och långt ifrån minst kommer denna öring. vikt okänd. Helt enkelt en sjukt stor fisk.


Gäller bara att fortsätta drömma om dom stora ett tag till och uttrycka sig som Alve o Niklas brukar göra, "Plötsligt så händer det"

lördag 20 september 2008

Slut för dagen.


Dagens fiske är över. Det slutade med 5 fiskar. Träffade team alva på slutet, dom hade precis tappat en fin fisk precis bakom båten. Vobblerns bakdel hade gått av .. Men men. Stort tack till janne för första turen i Irma. Och tack till Jonas i PappaG som bidrog med sällskap. På återseende

Gästfiske..


Idag fiskar jag (anders) med Team Irma. Även Jonas i Pappa G är med. Vi har fått 4 öringar , dock något små . Mer bilder kommer under dagen.

söndag 14 september 2008

Ny trollingbåt


Ny båt , ny konkurrent. Åter en ny båt till Hallen. Får se om han hinner få i ordning någonting innan vintern. Skeppare är marcus pottinen. Stort Grattis till båten mackan....!

Massiv slakt...!!!


Idag delar vi älgoxen till småbitar. Har även varit på storsjön under morgonen, dock helt utan resultat. Träffade Åke Falk på macken hemma i morse. Han skulle på Kallsjön. Micke och bror for upp på Liten och skulle uträtta fortsatt avlivning. Dom har lyckats ganska bra vet jag :) En härlig dag med många fiskar/fiskare i farten.

lördag 13 september 2008

Äntligen öring.!!!


Jo det gick fånga öring idag.. På 12m djup högg denna fisk. Vikt ca 2.6kg

Fisk nr 4....


En kanadaröding till. Ca 1.5kg. Dom stora lyser med sin frånvaro.

Kanadaröding 1850gram


Tredje fisken nu på 1 timmes fiske. Fortsatt vackert väder.

Första fisken!


Kanadaröding 1.7kg efter ca 20min fiske. Det börjar bra.

Fiske på Liten idag.!


Är på Liten idag med våran kollega Micke Svedlund . Mycket vackert väder.

söndag 7 september 2008

Älgoxe är skjuten...!!!


Idag fick vi skjuta den enda älg som vi är tilldelad. Jag fick kl 08.20 i morse skjuta denna oxe. 4st pinnar. Den hade blivit jagad in på vårat av grannlagets hundar. Så den sprang rakt på mig. 10m till älgen när den var som närmast. Nu kan man åka iväg på trolling i helgen :)

lördag 6 september 2008

Ej fiske...!


Nä, idag är 2 tredjedelar av Team Karlsson på älgjakt. Vädret är på topp och det är rörelse i skogen. Jag (anders) fick se ett djur idag. Det gick väldigt fort men jag tror det var en oxe. Dock blev vi utan älg idag. Imorgon lovar dom kika fint väder så även då lär vi spendera några timmar i skogen. På återseende

torsdag 4 september 2008

Även fiskare kan jaga...!


Filip rubin i team rubin skickade en bild i från sensommarens jakt. Denna råbock blev resultatet en av dagarna..... Han hälsar alla som vill ta åt sig :)

onsdag 3 september 2008

Björnfrossa......!!!


Fick en bild häromdagen från en kompis . Han berättade att en inhyrd grabb i från södra delarna av Sverige fick fälla björn alldeles i närheten av Mörsil. Skytten är endast 19år. Björnen var dock en liten på strax över 90kg. Kul!